HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

12 Ekim 2012 Cuma

12. GÜN

bu gün de 73' ü göremedim ,umutlarım yarına

sabah:domatesli peynirli sandviç

ara:kahve

öğle:yarımsimit,peynir,domates

ara:kahve

akşam:1 kepçe çorba,patlıcan oturtma,yoğurt,2 dilim ekmek

3 yorum:

  1. Kararli bir sekilde devam ediyorsun, tarti bazen takiliyor inmek istemiyor ama daha sonra iniyor merak etme. Bende 73,72,71 leri hizla gecip 6li bir rakam gormek istiyorum.

    Senin doktorun kahve icmene bir demiyor mu?

    YanıtlaSil
  2. ilk başta kahveyi kesmişti ,1 ay tansiyonumu not aldımilaca başlamadan önce,tansiyon hep yüksek hatta 220\120 yi bile gördüm.ilaca başladıktan sonra izin verdi günde 1-2 abartma dedi.baktım etkilemiyor devam ediyorum çünkü bıraksamda düşmüyor tansiyon.benim tansiyon ilginç biraz,herkesin sinirlenince çıkar benim her gün her saat yüksek,herkes sarımsakla limonla tansiyonunu düşürür bende hiç etkisi olmaz.sadece tuzsuz yerim oda zorunluluk değil alışkanlık Bütün aile tansiyon hastası benim anne tarafımda ...

    YanıtlaSil
  3. benim tansiyon su anda 13/9 bazende 12/8 cikiyor cok sinirdayim. Yurumeye basladim leseli ile sporun faydasi olur belki. eskiden her gun yururdum. Son zamanlarda sporu cok boslamistim. Saglikli ve az yemek, birde spor yapmak aslinda benim yasam tarzim olmali ama 40 yasina geldim hala oturtamadim duzenimi. Insallah yarin 73 gorursun bende kasarim kendimi sana yetismek icin boyle yurumuz hedef birlikte.

    YanıtlaSil