HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

9 Mayıs 2013 Perşembe

Doktora gittim

Bu sabah doktorra gittim ,bazı tahliller verdi yarın sonuçları çıkacak,tiroid ultrasonum salı günü çekilecek .
Kilo vermediğim zaman o kaar kolay bahane buluyorum ki tahlil sonuçları çıkınca ne bahane üreteceğim bakalım?

Diyete henüz başlıyamadım ama spora başladım ,bu defa ters oldu
hep diyete başlardım spora bir türlü başlayamazdım
belki kilolarımdan bu defa kurtulabilirim

Kilo:78.5
Atılan adım sayısı:10770 :)

13 yorum:

  1. 10bin adim atmissin tebrikler. Spor hem sikiliastirir hem de sagligin icin cok onemli. Ancak kilo vermen icin kalorileri dikkat etmen gerekiyor. Yani ikisini de yapmak zorundayiz. Ben gunde 30 dk yuruyusu kalp sagligim icin yapiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her sabah diyete başlamak için uyanıyorum ama :(((
      bu gün sadec kahvaltıyla duruyorum hala canım bir şey yemek istemiyor,akşam da sapıtıyorum.bile bile hatamı yapmaya devam ediyorum

      Sil
    2. bende diyet disinda senin yaptigin gibi yapiyorum. Sabah yedikten sonra aksama kadar ac gezip, saldiriyorum. Bu aslinda kendimize yaptigimiz en kotu sey. Kendine kizmak yerine bu kisir donguyu kirmak icin ne yapabilirim diye sor? dogru yolu bulucagindan eminim. Bazilari aksam yemeyi yasakliyor kendine, bazilari benim ki protein diyeti yapiyor, bazilari da diyetisyene gidiyor. Senin icin de bir cozum var ama bunu senin kendin bulman lazim. Ben yillarca esime soyleyemediklerimi, icime attiklarimi bastirmak icin yedim.

      Sil
    3. ah evet ben de içime attıklarımı bastırmak için yiyorum,sinirimi bozan beni üzenlere çat çat söylesem hislerimi keşke.

      Sil
    4. valla istedigin seyleri soylemek harika birsey olmali ama ben yapamiyorum. Ancak artik cok umursamamaya calisiyorum. Kendi uzerime alinmiyorum herseyi. Evde kavga cikmasin diye 20 sene sustum. Bu saatten sonra konussam ne olacak?

      Sil
  2. benim eşimle değilde sülalesiyle sorunlarım var ve tam da dediğin gibi ben de artık umursamamaya çalışıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen yine sanslisin, benim hem esimle hemde ailesiyle derdim var.Aileden kacmak icin amerikaya geldim ama ise yaramadi. Burda da rahat birakmadilar. Kisa bir sure icinde de birakip gidecem zaten kararimi verdim. o yuzden de artik cok fazla takmiyorum kafama hic kimseyi..

      Sil
    2. hakkında hayırlısı olsun canım...

      Sil
    3. sagol omurcugum yakinda hem skinny hem de single olacagim.

      Sil
  3. Selam, ne zamandır blogları kontrol etmiyordum. Yaz geldi hareketlenme başladı.:) Ben de birsürü tahlil yaptırdım ama taş gibi çıktım. Kilolarıma bahane kalmadı, mecbur boğazımı tutucam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yoktum uzun zamandır,benim tahliller ne diyecek bakalım ama her ne olursa olsun boğazımızı tutmamız şart :)

      Sil
  4. selam,aynı kısır döngü durumu bende vardı.hatta rejim yapsam da ayda 1 kilo veriyordum..tahlillerim de iyi cıkmıstı..BİRGÜN BABAMI DİYABET DR UNA GÖTURDUM.ADAMA DURUMUMU ANLATTIM..BANA OGT 75 GR YUKLEME VERDİ..YANİ SEKER YUKLEMESİ..4 SAAT HASTANEDE HER YARIM SAATTE BİR KANIM ALINDI..SONUC...4.SAATE SEKER DÜŞMESİ VAR.SEMİ HİPOGLİSEMİYMİŞİM...DR DİYAFORMİNE BASLATTI..1 AYDA 3 KİLO VERDİM..DR A BİR DANIŞ DERİM.SEVGİLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsunSibel, benden de şekerle ilgili bazı tahliller istedi ,yarın bakalım ne çıkacak sonuçlar

      Sil