HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

7 Mart 2014 Cuma

65.9 kg

Sanırım başladığımdan beri ilk defa tartıda kilo veremedim hatta 200 gr almışım.
Ama kas kütlem 400 gr artmış,ödemim artmış ve yağdan 500 gr gitmiş.
Reglimin ilk günü olduğu için tartı sonuçları doğru olmayabilir ,moral bozmak yok
spora ve listelere devam.....
bu haftada klasik listeyle devam ediyorum...
spor olarak yeni bir video indirdim exercise  tv den bootcamp calorie burn ,Kendell Hogan diye bir adam yaptırıyor.30 dakika sürüyor ama hoplamalı zıplamalı acayip terletiyor,bundan başka 2 video daha var calorie burn diye ,diğerlerini çok inceleyemedim bunu yapmaya bir alışayım sonra belki dönüşümlü yaparım.pazartesiden beri yapıyorum ilk gün bitiremeyeceğimi düşündüm,sonrasında kendime gelmem uzun sürdü,ikinci gün kaslarım çok ağrımasına rağmen yine yaptım dakikaları saydım resmen çok zorlandım,çarşamba ve perşembe biraz daha iyi geçti,bu gün henüz sporumu yapmadım ,sabah diyetisyen randevum olduğu için tartı öncesi spor yapamıyorum,birazdan bu günün sporunu da yapacağım.bu videoyu yapmaya vücudum bir alışsın diğerlerine de bakarım.Şimdilik yağ yaktıran egzersizlerle devam edeceğim,ideal kiloma ulaştıktan sonra pilates ve plank yapmayı düşünüyorum.

7 yorum:

  1. Ömürcüğüm diyetisyenin de söylemiştir bu durum çok normal. O fazlaymış gibi görünen 200gr mı görmeye bile değmez:) Asıl yağ kaybı ve kas kütlesindeki artış önemli, bence gayet güzel bir sonuç.Spor programın da süper ama ben henüz o seviyeye gelemedim, şimdilik Leslie ile devam:)) Çok sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgicim teşekkürler,ben de çok üzülmüyorum aslında ama gönül işte tartıda hep mucizeler bekliyor:))
      Spor konusuna gelirsek ,ben yapabiliyorsam herkes yapar inan,ilk gün spor sonrası halimi görsen acırdın,bu gün bile zorlandım yaparken .Leslie ile 4 mil yapıyordum önceden ve ona da ilk başladığımda zorlanmıştım ama bunun kadar değil,gerçekten tavsiye ederim çok terletiyor

      Sil
  2. Yagdan yarim kilo gitmis ve en önemlisi kas kütlen artmis ,ne kadar güzel .Nicin üzülesin ki?

    O kaslar artikca daha cok yag yanar. Ödemin artisida adet günlerinin göstergesi.

    Haftaya oda düsecektir.Spor isini ilerletiyorsun ,sevindim.
    Planklara aslinda simdiden baslayabilirsin, 20-30 sn.ile bir hafta yapmayi deneyebilirsin.

    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şulecim sanırım vücudum alışık olmadığı için çok zorlanıyorum spor yaparken,hala kaslarım ağrıyor .İnan 30 dakikayı bitirebilmek bile başarı benimiçin.Vücudum elbet alışacaktır sonrasında planklar ilk sırada yapılacaklar listemde:)

      Sil
    2. 3 ay aradan sonra bisiklete binince ve kosunca iki gündür, bende kaslarimi hissediyorum.

      Inan bir hafta ara versen yine fark ediyor, hic acimiyor.Iyi aksamlar.

      Postlardan biri listeden kaybolmus, nasil, niye bilmiyorum yeniden yayinladim, simdiki gözüken aktuell degil.Yeni Post bar, bugün ama simdi seninkinde niye gözüküyor onuda bilemedim :)sasirma diye yazdim.

      Sil
  3. Senin her daim yagdan kayetmene cok imreniyorum. Su elbette gider yagdan vermek en guzeli. Ne hos sporuda duzene sokuyorsun, hem zayif hem fit goruneceksin. Basarinin devamini diliyorum Ömürcüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler mucizem,inşallah sporu düzene sokarım ,çok zorlanıyorum spor konusunda :)

      Sil