HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

5 Kasım 2013 Salı

73.9 kg

Çok ilginç bir gün oldu tartı açısından şaşkınım.
kilom geçen haftaya göre 100 gr artmış.Diyetisyene gitmesem  "o kadar kaçamaksız diyet yaptım yine de kilo aldım" diye üzülüp diyeti bozardım.
Ama tartı sonucuna göre yağ 900 gr azalmış , su 1 kg artmış .Hal böyle olunca hiç kilo verememiş gibi görünüyorum.Geçen hafta spora başladığım için vücudumdaki ödem artmış olabilirmiş.Nasıl yani dedim şaşırdım .Spor yapınca kaslar şişiyormuş ve araları su topluyormuş, spora devam et haftaya çok daha iyi olucak dedi.Başladığımdan beri en çok bu hafta yağ vermişim.Yağdan gidene sevindim de keşke tartıda da aynı sonucu görebilseydim.

10 yorum:

  1. Üzülme spora devam.Ödem atici caylardan icebilirsin.
    Diyetisyenin dedigini bende bir yerde okumustum.Önemli olan bir kiloya yakin yagin gitmesi.Buda büyük basari ve en saglikli hafifleme.sporla vücudun sikilasacak ,ince gözükecek ,tarti bunu göstermesede.sevgilerle sule.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de giden yağlarla avutuyorum kendimi...

      Sil
  2. Suyu atmak kolay, yagdan vermek zor. Odemini atinca kendini daha iyi hissedeceksin. Tebrikler yagdan verdigin için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,bu hafta spora daha fazla zaman ayırıcağım ,bol bol da su içersem ödem gider sanırım.

      Sil
  3. HÜLYA:
    Ömür'üm diyetisyene gitmek ne kadar önemli. Ne kadar doğru yapıyorsun. Seni ne güzel bilgilendirmiş ve motivasyonunu sağlamış. Eğer gitmeseydin bilemezdin, bilemezdik. Hepimiz bişeylerimizden fedakarlık ederek spor yapmaya çalışıyoruz, insan tabiki karşılığını da görmek istiyor. 1 kilo yağ kaybı. Maşşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başladığımdan beri ilk kez bu kadar yağ gitti,üstelik sadece 4 gün spor yapmama rağmen. Kilo vermede spor ne kadar önemli bir kez daha anladım.

      Sil
  4. omurcugum cok iyi ve istikrarli gidiyorsun. Bende kilo verdim, aldim, verdim,aldim ve artik kendimi cok yorgun hissediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok haklısın canım ,kilo alıp vermek insanın moralini bozuyor ve çok yoruyor.
      ben günlük hayatıma uymayan diyetlerle çabuk kilo vermek uğruna çook kilo verdim aldım,69 kiloyla başladığım diyt maceram 79la bitti.Ama şimdi evde ne pişerse onu yiyerek kendime özel bir şey yapmadan ,sosyal hayattan kendimi soyutlamadan diyet yapıyorum,tamam biraz yavaş gidiyor ama gidiyor.Bunları şunun için söylüyorum Aynurcum,hayat boyu sürdürebileceğimiz bir program bulamazsak o programı bırakır bırakmaz kilolar misliyle geri geliyor.Amacım sana akıl vermek değil canım yaşadıklarımdan çıkardığım dersleri paylaşmak.

      Sil
    2. Cok haklisin dediklerin yüzde yüz doğru. Sen doğru yolu buldun darısı benim başıma. Çok öptüm

      Sil
  5. Profesyonel destek almanın önemini gördük sayende. Dediğin gibi; dikkat edip edip, bir de üstüne kilo almış görünmek moral bozardı eğer böyle bilimsel açıklama gelmeseydi.

    Sen istikrarla devam ettikten sonra, önümüzdeki günlerdeki tartı sonucu yüzünü çok daha güldürecek :)

    YanıtlaSil