HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

12 Haziran 2013 Çarşamba

diyette 31. gün

başlangıç kilo :78.9
31. gün kilo :76.8

bir ayda 2.1 kilo vermişim ,gerçi geçen haftaya kadar kilom 77 de  takılmıştı hatta geçen hafta 77.7 gelmiştim ...
umutlarım azalmıştı açıkçası ama pes etmedim ve devam ettim
30 ocağa kadar 8 ayım var ve ayda 2 kilo vererek hedefime ulaşabilirim gibi görünüyor.

İnşallah kilo direncini kırmışımdır ve bundan sonra duraklamadan devam ederim , sabah tartıdaki rakamı görünce çok mutlu oldum gerçekten :)))

geçen hafta kilo vermek yerine kilo alınca yanlış beslendiğimi fark ettim , ara öğün hiç yapmıyordum ve gerçekten çok az besleniyordum .

Bu hafta 2006 yılında diyetisyenin bana verdiği listeyi bulup çıkardım(atmayıp biriktirdiğim şeyler bazen işe yarıyor :) )
bütün hafta kaçamaksız(pazar hariç)beslendim ,pazar günü sabah mükellef bir kahvaltı ve akşam da pizza yememe rağmen kilo verdim .

NEYMİŞ : KİLO VERECEĞİM DİYE HIRS YAPIP KENDİNİ AÇ BIRAKIRSAN KİLO VEREMEZSİN!

Geçen hafta uyguladığım liste

SABAH: domates,biber,peynir,5 zeytin,2 dilim ekmek,tek şekerli kahve

ARA: meyve

ÖĞLE: salata veya sebze yemeği,yoğurt,2 dilim ekmek

ARA 15:00  : meyve

ARA 17:00 :yarım paket diyet bisküvi veya 1 dilim ekmek+peynir

AKŞAM:3 köfte kadar ızgara et veya balık veya tavuk,salata,yoğurt,2 dilim ekmek

ARA :meyve

klasik bir liste ama kilo da verdiriyor ,hırs yapıp kendini aç bırakmanın hiç gereği yok

7 yorum:

  1. Tebrikler!!! cok sevindim. Gercekten kilo isi hic hirs yapmaya gelmiyor. Sakin sakin yavas adimlarla ilerlemek en etkili yontem. Benim diyetisyenimin listeleride seninkine benziyor yani klasik ama gercekten ise yariyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok sevindim canım teşekkürler....

      Sil
  2. omurcugum, tebrik ederim. Boyle saglikli bir listeyle kilo vermen cok sevindim. Dedigin gibi hirs yapmanin bir ise yaramadigi bana da dank etti. Dukan gibi proteinli diyetler beni cok kasti. Weight watchers geri gondum. Senin ki gibi saglikli yiyip yavas kilo verme uzerine kurulmus bir sistem.Biraz da spor yapiyorum. Kilolardan yavas yavas kurtulacagiz. kolay gelsin...AYNUR

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynurcum canım arada böyle ses ver ,merak ediyorum seni :)

      Sil
  3. Çok tebrik ederim, sen de çok inatçıymışsın pes etmeden devam ettin ama karşılığını da aldın.

    Bir de benim kayınvalide gençliğince çok zayıfmış ama herkes daha da zayıflamak ister ya, o da şok diyetler yapmış, almış-vermiş almış-vermiş, şimdi bayağı aşırı şişman. Demem o ki metabolizmayı bozan ve her zaman sürdüremiyeceğimiz şekilde az yemek aslında çok büyük tuzak. 1 haftada almadık ki bi haftada 5 kilo verelim, de mi. Az olsun öz olsun ayda 2 kilo benim olsun:))

    YanıtlaSil
  4. inatçı olmak bazen işe yarıyor :)))
    az yemenin zararlarını bile bile o tuzağa düşüyorum ,umarım bundan sonra aynı tuzağa düşmem...

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel anlatmışsın. En büyük yanlışlardan birini göstermişsin. Az yemekle olmuyor gerçekten. 2-3 saatte bir azar azar yemekle oluyor. Zaten bunu da artık her tarafta bangır bangır bağırıyorlar ama işte biz yine aceleci davranmak istiyor ve bu hataya düşüyoruz. :) Ben de bu durumdayım son haftalarda. Kilo vereceğim diye günde iki öğün az az yedim, vereceğime aldım durdum. :D Ama değiştirdim kafayı artık, yine 6 öğünlü sisteme döndüm. Zaten başlarda sık yiyince insan "Yahu ne kadar da çok yedim." psikolojisine giriyor, aklın yemekte kalmıyor böylece... :) Ben de taa ergenliğimden beri hep ayda iki kilo şeklinde verdim, aynı senin gibi. Tabi şu an bayağı fazlayım, aramızda büyük bir fark var. :) Ama kilo vermek isteyen ve pes etmeyen kadınlar olarak en sonunda ulaşacağız hedeflerimize. ;)

    YanıtlaSil