HEDEF 59 Kg

1 Haziran'da 59 Kg

Diet weight loss

7 Ekim 2013 Pazartesi

75.4 Kg

Az önce diyetisyen kontrolüm vardı,geçen haftaya göre  800 gr gitmiş ve gidenin hepsi de yağ :)
7 yıl önce ilk kızımın doğumundan sonra da diyetisyene gitmiştim. o dönemde haftada 1 bazen 2 kg vermişliğiim var. şimdi ise 800 gr dan fazla veremedim.Buna da şükür!
Mucizeme de yazdım dün,eğer diyetisyene gitmiyor olsaydım çoktan diyeti bırakmıştım,Bu kadar yavaş kilo vermeye sabredemez pes ederdim.Pes ettiğim içinde kendimi kaybeder ve yerdim ,başladığımdan beri1 ay oldu ve ben 2.5 kg vermişim.Diyetisyen kontrolünde olmasaydım 2.5 kiloyu vermek yerine üzerine de 2 kilo almış olurdum.Nereden mi biliyorum  biliyorum çünkü son 2 yıldır bunu yaşıyorum,69 kilodan 79 kiloya diyet yaparak çıktım ben .her yavaş kilo vermede pes edip kendimi yemeğe verdim verdiklerimi 2 katı olarak geri aldım,sonra tekrar diyete başladım ,tekraar ve tekrar ,kısır döngü oluşmuştu :((
Diyetisyenimde çok ılmlı kendimi yoksun hissetmeden,hayatın akışından soyutlamadan ,katı kurallar ve yasaklar olmadan akılcı bir şekilde bana destek veriyor.
Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum ve artık kilo verebileceğime inanıyorum :)))

Kilo:75.4 kg
Yağ:29.6 Kg

Bayramda kendimi çok strese sokmamamı ,Et yemenin kaçınılmaz olduğunu kabul edip bu hafta sebze ağırlıklı beslenmemi,insanlar yiyip içerken kendimi onlardan soyutlamadan bana en az zararlı olabilecek şeylerden az yememi söyledi.Çok uzun konuştuk aklıma geldikçe yazarım.
Kızlar havaların dengesiziliğinden etkilendi ve ikisi de hasta gibi öğleden sonra doktora götüreceğim .Büyük kızın sesi kısıldı küçüğün ateşi var ,küçüğü okula göndermedim.

8 yorum:

  1. Tebrikler canim, cok iyi gidiyorsun. Diyetisyeninde iyiymis, benimki col kasiyodu, ben onun dediklerini yaparken araya kendimden birseyler kariyordum:)) diyetisyen dedigin yeme uzerine kurulu sosyal hayatimizi görmezden gelmemeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen hafta çocuklara bayramlık almak için alışverişe çıktık,yanımızda görümcemlerde vardı,çocuklar acıkınca bir şeyler yemek istediler ,ben öğle yemeğimi yemiştim çıkmadan o yüzden orada bir şey yemedim.Diyetisyenim hiç iyi yapmamışsın bu uzun bir süreç kendini mutsuz etmeni insanlardan soyutlamanı istemiyorum üstelik herkes yemek yerken sen bir şey yemeyince çocukların da üzülmüştür,böyle durumlarda ızgara et veya köfte al yanında ekmek yeme ,unutma kimse ne yediğini önemsemez ama hiç bir şey yemezsen hem senin için hem de yanındakiler için sevimsiz can sıkıcı bir durum olur dedi.Kulağıma küpe yaptım :)

      Sil
  2. Unutmusum , kizlarina cok gecmis olsun, Allah sifa versin. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ,okul açıldı hastalıklar başladı.

      Sil
  3. Ben de tebrik ediyorum Ömür'cüm... Çok güzel gidiyor maşallah :)

    Diyetisyenini de tuttum; "al bakalım listeyi, git, uygula, haftaya görüşürüz... sıradakiiii..." diyenlere sinir oluyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Tarazicim,ben yavaş verdiğimi düşünüyordum ama dün yazdıktan sonra hatırladım önceki diyetimde emziriyordum o yüzden kolay veriyordum.2. doğumdan sonra sapıtmasaydım iyiydi :)
      diyetisyeni ben de seviyorum ..

      Sil
  4. kizlarina buyuk gecmis olsun, bayram tatilinden firsat iyice dinlenirler umarim. Cok iyi gidiyorsun rejimde, yavas yavas diyorsun ama bak aramizdaki fark azaliyor, beni gececgine eminim. Bende 1 ileri 1 geri gidip duruyorum. Iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler canım,bayramda bloga uğrayamadım,aramızdaki farkın kapanması zor :)
    tekrar kilo almayalım da varsın yavaş gitsin kilolar....

    YanıtlaSil